Slik aktiverer og deaktiverer du profilvisninger på TikTok

Finn Ut Antall Engel

  Hvordan aktivere og deaktivere profilvisninger på tiktok

TikTok brakte nylig tilbake en gammel funksjon, men med et nytt navn. Tidligere kjent som 'Checked Your Profile', Profilvisninger la brukerne vite hvem som har sett på kontoen deres i 30 dager. Denne funksjonen ble introdusert igjen i februar 2022. Så her er en fullstendig veiledning for hvordan du aktiverer og deaktiverer profilvisninger på Tiktok.



Siden TikTok er fylt med mange brukere av mennesker og ikke alle har en lignende oppfatning, får profilvisningsfunksjonen polariserende anmeldelser. Noen ønsker å deaktivere funksjonen, mens noen kanskje er nysgjerrige på hvordan de aktiverer funksjonen. Heldigvis kan du aktivere og deaktivere denne funksjonen etter eget ønske ved å følge noen få enkle trinn.

Så lær hvordan du enkelt kan aktivere eller deaktivere profilvisninger på Tiktok med noen få enkle trinn.

Innholdsfortegnelse

Prosess for å aktivere Profilvisningsfunksjon På TikTok

Fremgangsmåten for å aktivere Profilvisninger funksjoner på TikTok er veldig enkle så man kan gjøre det uten mye kunnskap om TikTok. For å aktivere Profilvisninger funksjon, kan man følge trinnene nedenfor:

Trinn 1: Åpne TikTok-appen

Siden denne funksjonen er fra TikTok, er det første trinnet å åpne selve TikTok-appen.

Trinn 2: Gå til profil

Slik aktiverer og deaktiverer du profil V ... Slik aktiverer og deaktiverer du profilvisninger på TikTok 2022 [Enkel veiledning] | Online hjelpeveiledning | TikTok

Når du åpner TikTok-appen, klikker du på profilikonet som er nederst til høyre på skjermen.

Trinn 3: Klikk på øyeikonet

Når du klikker på profilikonet, finner du et øyeikon øverst på skjermen på høyre side. Øyet er ved siden av de tre horisontale linjene hvis du ikke finner det.

Trinn 4: Trykk på Innstillinger-ikonet

Når du klikker på øyeikonet, øverst i øyemenyen, vil du se innstillingsikonet som er øverst til høyre på skjermen. Bare trykk på den.

Trinn 5: Veksle etter ditt ønske

Nå vil du se en bryter ved siden av teksten 'Profilvisningshistorikk'. Bare trykk på bryteren og hvis bryteren er grønn, betyr det at den er på.

Fordeler med å aktivere Profilvisninger På TikTok

Det er bare to hovedfordeler med Profilvisninger funksjon på TikTok-appen. En er; nå vil du kunne vite hvem som har sett på kontoen din og hvem som forfølger deg. Den andre er; du vil vite hvor mye kontoen din får nådd blant massen.

profetisk betydning av en cricket

Lær om rekkevidden din på TikTok

Rekkevidden din handler ikke bare om hvor mange likes eller visninger du får på TikTok-videoene dine, men også hvor mange som besøker profilen din. Nå er det mye lettere å vite det ettersom du kan se listen over personer som besøker kontoen din.

Vet hvem som har sett kontoen din

Hovedmålet med Profilvisninger funksjonen er å fortelle brukeren om personene som har besøkt kontoen deres de siste 30 dagene. Med denne funksjonen vil du vite om noen forfølger deg også, noe som gjør plattformen litt tryggere.

Ulemper ved å aktivere Profilvisninger På TikTok

Strengt tatt om folk som muliggjør Profilvisninger , vil de ikke ha noe problem med denne funksjonen. Den eneste ulempen med å aktivere Profilvisninger er for den som ønsker å besøke andre personers konto uten å bli kjent.

Vanskeligheter med å sjekke andres profil

Det eneste problemet med denne funksjonen er at du nå ikke kan sjekke profilen til andre brukere uten å risikere å bli funnet. Hvis du ikke har noe imot at den andre personen vet at du sjekket profilen deres, vil denne funksjonen ikke skade deg.

Trinn for å deaktivere Profilvisninger Funksjon på TikTok

Fremgangsmåten for å deaktivere Profilvisninger funksjonen på TikTok er veldig lik funksjonen for å aktivere Profilbesøk trekk. Fremgangsmåten for å deaktivere Profilvisninger funksjonen er nedenfor:

Trinn 1: Åpne TikTok-appen

Det første trinnet er å åpne selve TikTok-appen, siden denne funksjonen er fra TikTok.

Trinn 2: Gå til profil

Klikk på profilikonet som er nederst til høyre på skjermen din, når du åpner TikTok-appen,

Trinn 3: Klikk på øyeikonet

Når du klikker på profilikonet, finner du et øyeikon øverst på skjermen på høyre side. Øyet er ved siden av de tre horisontale linjene hvis du ikke finner det.

Trinn 4: Trykk på Innstillinger-ikonet

Du vil se innstillingsikonet som er øverst til høyre på skjermen når du klikker på øyeikonet, øverst i øyemenyen. Bare trykk på den.

Trinn 5: Veksle etter ditt ønske

Nå vil du se en bryter ved siden av teksten 'Profilvisningshistorikk'. Bare trykk på bryteren og hvis bryteren er grå, betyr det at den er av.

345 nummer nummer betydning

Fordeler med å deaktivere Profilvisninger På TikTok

Fordelene med å deaktivere Profilvisninger er de samme som ulempene ved å aktivere Profilvisninger. Ærlig talt, deaktivere Profilvisninger funksjonen på TikTok har ingen slike ulemper overhodet. Så hvis du har lyst til å aktivere Profilvisninger funksjon på TikTok, gå for det. Men generelt, for å aktivere og deaktivere profilvisningene på Tiktok har sine egne fordeler og ulemper.

Ulemper med å deaktivere Profilvisninger På TikTok

Det er bare to hovedulemper ved å deaktivere Profilvisninger funksjon på TikTok-appen. En er; du vil ikke kunne vite hvem som har besøkt kontoen din og om noen forfølger deg. Den andre er; du vil ikke vite hvor mye trafikk kontoen din får blant massene.

Kan ikke vite hvem som har sett kontoen din

Hovedmålet med Profilvisninger funksjonen er å fortelle brukeren om personene som har besøkt kontoen deres de siste 30 dagene. Med denne funksjonen deaktivert, vil du ikke vite om noen forfølger deg også, noe som gjør plattformen litt tryggere.

Vanskeligheter med å lære om rekkevidden din på TikTok

Rekkevidden din handler ikke bare om hvor mange likes eller visninger du får på TikTok-videoene dine, men også hvor mange som besøker profilen din. Hvis du deaktiverer Profilvisninger funksjonen på TikTok, vil du ikke kunne vite hvor mange som besøkte kontoen din. Derfor kan du ha problemer med å vite rekkevidden din på TikTok.

{ Merk : Begge metodene gjelder for både Android- og iOS-enheter.}

ofte stilte spørsmål

Siden denne funksjonen nylig ble introdusert til iOS, kan mange mennesker ha mange spørsmål knyttet til Profilvisninger trekk. Noen av spørsmålene om hvordan du aktiverer og deaktiverer profilvisninger på Tiktok er nedenfor.

Hvorfor har jeg ikke Profilvisninger På min TikTok?

Hvis du bruker en eldre versjon av TikTok, har du ikke det Profilvisninger på din TikTok. Derfor, for å få Profilvisninger funksjonen, sørg for at du har den nyeste versjonen av TikTok.

Er Profilvisninger Funksjon samme som Sjekket profilen din ?

Sjekket profilen din er en gammel funksjon ved TikTok som forsvant fra TikTok med svært lite støy i midten av 2020. Den nylig introduserte Profilvisninger har ikke samme navn, men det er det samme som Sjekket profilen din. Dette er fordi begge funksjonene gjør samme jobb og fungerer på samme måte,

Når var den Profilvisninger Funksjonen gjeninnført?

De Profilvisninger funksjonen ble gjeninnført i februar 2020.

Konklusjon

Funksjonen Profilvisninger er veldig nyttig og har ingen dårlig effekt på deg med mindre du planlegger å forfølge en person. Dessverre, for de menneskene som ønsker å forfølge andre uten å bli kjent av andre, vil du sikkert ha noen vanskeligheter.

Les også: Slik ser du antall visninger i Tiktok-videoene dine

Les også: Hvordan lage en privat Tiktok-konto

Finn Ut Antall Engel