Slik sletter eller deaktiverer du Facebook-konto
Finn Ut Antall Engel

Er du bekymret for personvernet ditt på nettet? Eller er du avhengig av Facebook og lei av å kaste bort tiden din på Facebook? Det er flere grunner til at en person bestemmer seg for det slette en Facebook-konto .
Du må ha glede av Facebook. Å snakke og chatte med folk du har møtt på nettet må være morsomt. Å dele nyheter og informasjon må også være nyttig. Å ha en Facebook-konto er ikke et problem. Det er en av de beste nettplattformene for å komme i kontakt med mennesker over hele verden. Men problemet oppstår når du tenker på hvor mye tid du bruker på å bruke Facebook. Bruker du Facebook for mye? Hemmer det din daglige rutine? Har det blitt et hinder for din karriere? Er du involvert i Facebook mer enn andre viktige oppgaver? I så fall er det bedre at du deaktiverer Facebook-kontoen din og nyter kvalitetstid med familie og venner rundt deg. Denne artikkelen vil også hjelpe deg slette Facebook-kontoen permanent.
Imidlertid, hvis du bruker Facebook ofte, men fortsatt klarer å fullføre oppgavene dine. Det er greit. Eller vil du fortsette å bruke Facebook, men trenger å ta en pause i en viss periode? I så fall må du lære hvordan du administrerer tiden din og hvordan du deaktiverer Facebook-kontoen. Deaktiver Facebook-kontoen midlertidig og kom tilbake til denne fantastiske Facebook-verdenen igjen når du er klar.
Innholdsfortegnelse
Hva er sletting av Facebook-kontoer?
Å slette en Facebook-konto betyr å slette alle data du har lastet opp på Facebook. Hvert bilde, statusoppdateringer vil bli slettet fra kontoen din. Og folk vil ikke kunne se profilen din. Vennene dine som du har hatt en samtale med vil imidlertid være synlige i kontoene deres. De vil kunne se din tidligere samtale med dem.
Hva skjer når du sletter kontoen din permanent?
- Alle innleggene dine, bildene, videoene og alt du har lastet opp til Facebook-profilen din vil bli slettet. Du vil ikke kunne kreve tilbake noe.
- Kontoen din blir ikke reaktivert igjen.
- Du vil ikke kunne bruke Messenger-pålogging funksjoner knyttet til kontoen din.
- Du vil ikke kunne bruke Facebook-pålogging i noen andre apper som du har koblet Facebook til.
- Noen kopier av meldingene dine vil imidlertid være synlige i vennens kontoer.
Vil du bare ta en pause fra Facebook og ikke slette kontoen din permanent? Ja, som tidligere fortalt har Facebook den funksjonen også. Du har Facebook-deaktiveringsalternativ for dette. Noe som betyr at du tar permisjon fra Facebook for en viss tidsperiode og aktiverer Facebook-påloggingen igjen.
Hva skjer når du deaktiverer Facebook-konto midlertidig?
- Folk inkludert vennene dine vil ikke kunne se Facebook-profilen din.
- Du vil kunne reaktivere Facebook-påloggingen din i henhold til din vilje.
- Innleggene og opplastingene dine blir ikke slettet. Folk vil kunne se innleggene dine så snart du aktiverer Facebook-kontoen din på nytt.
- Du vil fortsatt kunne bruke Messenger-påloggingsfunksjonen. Selv om Facebook er deaktivert, kan du fortsatt bruke messenger til å chatte med vennene dine.
- Dessuten vil du kunne bruke Facebook-pålogging for andre apper koblet til Facebook-kontoen din. Du vil fortsatt kunne lagre appdataene dine fra kontoen din når du deaktiverer Facebook-kontoen midlertidig.
- Og ja, du kan komme tilbake til Facebook når du vil.
Enten du vil slette Facebook-kontoen permanent eller deaktivere Facebook-kontoen midlertidig , det er ditt valg. Forstå situasjonen din nøye og avgjør hvilken avgjørelse som passer for deg. Nå, hvis du vil deaktivere Facebook, følg trinnene nedenfor:
Trinn for å deaktivere Facebook-konto
Trinn 1: Logg inn på Facebook-kontoen din,
Steg 2: På tittellinjen klikker du på rullegardinknappen øverst til høyre på Facebook-siden din. Det er her du kan få tilgang til gruppesidene dine, administrere annonser, åpne innstillinger og så videre.
fargen blå representerer
Trinn 3: Klikk på innstillingsalternativet i rullegardinmenyen,
Trinn 4 : Gå til Administrer konto
Nå, på venstre sidefelt, vil du se noen alternativer, klikk på fanen Generelt for å åpne 'Generelle kontoinnstillinger'. Du vil se navnet ditt, Facebooks brukernavnkontakt og andre detaljer. Klikk nå på 'Rediger' på Administrer konto-alternativet.
Trinn 5: På administreringssiden vil du se en seksjon som har 'Deaktiver kontoen din'. Klikk på lenken 'Deaktiver kontoen din',
Trinn 6: For å bekrefte at det er kontoen din, må du legge til passordet ditt.
Fyll opp tekstboksen med riktig passord, og klikk på 'Fortsett'-knappen.
Trinn 7: Velg hvorfor du vil deaktivere,
Gi grunner til hvorfor du vil forlate Facebook og klikk på 'Deaktiver'.

Hvis du følger disse trinnene nøye, vil du kunne deaktivere Facebook-kontoen.
Slett Facebook-kontoen permanent
Hvis du skal slette Facebook-kontoen din permanent, er det bedre å ha en kopi av informasjonen din. Last ned informasjonen din fra Facebook på forhånd, da du ikke vil kunne hente data senere.
Trinn 1: Først logger du på Facebook-kontoen din. Klikk på rullegardinknappen øverst til høyre på tittellinjen,
Steg 2: Gå til Innstillinger,
mars i leo mann
Trinn 3: Klikk på 'Din Facebook-informasjon' på venstre sidefelt på innstillingssiden. Dette vil åpne opp Facebook-informasjonen din.
Trinn 4: Klikk 'Slett din konto og informasjon'
Trinn 5: Klikk 'Slett konto'
Etter at du har gått til 'Slett din konto og informasjon' vil du se følgende side. Bare klikk på 'Slett konto'-knappen og kontoen din blir slettet for alltid. Det vil imidlertid ta rundt to uker å slette Facebook-kontoen hvis du ikke gjør noe, noe som betyr at du ikke prøver å logge på Facebook igjen etter de ovennevnte trinnene for å slette Facebook-kontoen.
Konklusjon
Når du sletter Facebook-kontoen din, slettes den ikke umiddelbart. Facebook krever litt tid for å fullstendig slette kontoen din. Facebook lar deg beholde kontoen din innen 30 dager etter sletting (tidligere var det to uker). Etter denne tidsperioden slettes kontoen din permanent. Men i løpet av en månedsperiode har du nok tid til å ombestemme deg. Hvis du logger på kontoen din innen denne tidsperioden, vil forespørselen om sletting av kontoen bli kansellert og du vil kunne gjenopprette kontoen din.
Finn Ut Antall Engel
Populære Saker
- Taurus Sun Libra Moon - Personlighet, kompatibilitet
- En del av Fortune in Aries
- Hvor mange karbohydrater i pølser?
- Er det uflaks å kjøpe babyting tidlig?
- Saturn Square Ascendant - Synastry, Transit, Composite
- Venus i 3. hus
- Hvorfor snorker hunden min?
- Xiaomi MI Band 4 VS Xiaomi Band 5 – Full sammenligning
- Hva skal du gjøre hvis hunden din har et anfall?
- Hvordan bli medlem av Pentagon Federal Credit Union?