Slik sletter du Instagram-kontoen din [Oppdatert 2022]

Finn Ut Antall Engel

  hvordan slette instagramkontoen din

Er du lei av å bruke Instagram eller vil du ta en pause fra Instagram? – Du kan midlertidig deaktivere Instagram-kontoen din, eller hvis du ikke vil bruke Instagram, kan du det slett Instagram-kontoen din permanent.



Hvis du sletter Instagram-kontoen din, vil alle bildene, videoene, likes, kommentarer, følgere og til og med profilen din bli fullstendig kollapset. Du vil ikke få tilgang til Instagram med samme brukernavn og passord. Men du kan lage det samme brukernavnet ved å opprette en Instagram-konto etter slettingen. I dag i denne artikkelen vil vi snakke om hvordan du sletter Instagram-kontoen din permanent og også hvordan du deaktiverer og aktiverer Instagram-kontoen din på nytt.
[Merk: Instagram lar ikke brukerne slette kontoene sine ved å bruke appversjonen på mobil. Du kan imidlertid bruke nettleseren til å slette Instagram-kontoen din permanent.]

nord node konjunkt ascendant

Innholdsfortegnelse

Hvordan sletter du Instagram-kontoen din permanent?

  1. Åpen noen nettleser og gå til Instagram sin Slett kontosiden din . Klikk på link for å gå til siden for sletting av konto.
  2. Logg Inn til kontoen din, skriv inn brukernavn og passord .
  3. Nå vil du bli omdirigert til ' Slett kontosiden din. ”
    Nå, Velg en grunnen til at du ønsker å slette kontoen din fra rullegardinmenyen Hvorfor sletter du kontoen din?

      sletteside - slett Instagram-kontoen din
    sletteside – slett Instagram-kontoen din

    Etter at du har valgt årsak, vil du se ' Vennligst vurder følgende artikler i brukerstøtten før du sletter kontoen permanent. ” Klikk på lenken under denne delen hvis du vil lese artiklene.

  4. For å slette Instagram-kontoen , type din passord på ' For å fortsette, skriv inn passordet ditt på nytt ' tekstfeltet for å fortsette.
  5. Klikk til slutt på Slett kontoen min permanent knappen for å slette Instagram-kontoen din.
      Begrunn og slett - slett instagram

Gratulerer , du har vellykket slettet Instagram-kontoen din permanent.

Bedre enn å slette Instagram-kontoen din, den alternativ å slette Instagram-kontoen din er å deaktivere Instagram-kontoen din. Følg de enkle trinnene som er nevnt nedenfor for å deaktivere Instagram-kontoen din.

Hvordan deaktiverer du Instagram-kontoen din?

Hvis du vil ta en pause fra Instagram og du kommer tilbake på Instagram da, kan du slette kontoen din midlertidig, som også er kjent som å deaktivere kontoen din. Du kan bli med i Instagram-kontoen og Instagram-fellesskapet når du vil ved å bruke e-postadressen/brukernavnet og passordet for å logge på.

  1. Åpen noen nettleser du bruker og gå til de påloggingsside av Instagram.
  2. Logg Inn bruker din brukernavn og passord for å få tilgang til Instagram-kontoen din.
  3. Etter at du har fått tilgang til Instagram-kontoen din. Etter det, klikk på profil ikonet ved siden av hjerteikonet øverst til høyre.
  4. Klikk på Rediger profil knappen, som er på høyre side av brukernavnet.
  5. Nå, bla nedover du vil se ' Lignende kontoforslag ' og klikk på Deaktiver kontoen min midlertidig .
      deaktiver kontoen min midlertidig
  6. Du vil bli omdirigert til' Deaktiver kontoen din midlertidig '. Etter det, velge en Årsaken fra en rullegardinmeny, hvorfor deaktiverer du kontoen din. Før du deaktiverer kontoen din, kan du handle under ' Før du midlertidig deaktiverer kontoen din, kan det være lurt å ta en titt på disse artiklene i brukerstøtten vår .
  7. Nå Tast inn din passord og klikk på Deaktiver konto midlertidig .
      Oppgi passord
Instagram – Slik deaktiverer du... Instagram - Slik deaktiverer du kontoen din (midlertidig og permanent)

Du har deaktivert Instagram-kontoen din. Nå kan du ta en pause. Og du kan aktivere Instagram-kontoen din på nytt når du vil komme tilbake, enkle trinn for å aktivere Instagram-kontoen din er nevnt nedenfor.

bli skutt drømmen mening

Hva skjer når du deaktiverer Instagram-kontoen din?

Etter at du har deaktivert kontoen din,

  • Følgerne dine vil ikke kunne finne profilen din.
  • Dine venner og følgere vil ikke kunne merke deg i bildene og videoene deres.
  • Alle innleggskommentarene dine blir skjult.
  • Kontoen din er midlertidig slettet, men du kan reaktivere kontoen din innen 30 dager ved å logge på kontoen din.

Hva skjer med kontoen din etter 30 dager med deaktivering?

Hvis du har deaktivert Instagram-kontoen din og du ikke er aktiv på kontoen din innen 30 dager, vil imidlertid Instagram etter 30 dager automatisk slette Instagram-kontoen din permanent, og etter det vil du ikke kunne logge på kontoen din og brukernavnet ditt vil være tilgjengelig for andre.

Hvordan reaktivere Instagram-kontoen din?

Etter at du har deaktivert Instagram-kontoen din midlertidig, vil Instagram-kontoen din være skjult for alle. Etter den korte pausen kan du aktivere Instagram-kontoen din på nytt. Alt du trenger å gjøre er å logge på for å få tilgang til Instagram-kontoen din. Følg trinnet for å få tilgang til Instagram-kontoen din.

  1. Åpen din nettleser eller Instagram-applikasjon.
  2. Etter det, e nter Instagram-kontoen din brukernavn og samme passord som du brukte før du deaktiverte kontoen din. På grunn av brudd, hvis du Glemt passordet ditt deretter kan du tilbakestille Instagram-passordet ditt.
  3. Klikk på påloggingsknapp .
  4. Nå vil du se din Instagram-profil som før.

Nå får du tilgang til kontoen din, og når du logger på Instagram-kontoen din, aktiveres Instagram-kontoen din selv om du logger ut, vil følgerne dine se profilen din og utover.

bibelsk betydning av snø i drømmer

Konklusjon

Sånn, dette er trinn-for-trinn-prosessen for hvordan slett Instagram-kontoen din permanent og hvordan deaktiver og reaktiver Instagram-kontoen din. Følg trinn-for-trinn-prosedyren nevnt ovenfor i henhold til tittelen, for å utføre handlingen på Instagram-kontoen din.

Hvis du har spørsmål angående denne artikkelen, kan du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. For mer informasjon besøk vår offisielle nettside! Online hjelpeveiledning .

Takk skal du ha!

Finn Ut Antall Engel