Slik forhindrer du at Tiktok foreslår kontoen din når du deler lenker
Finn Ut Antall Engel

Noen ganger kan det å bruke Tiktok og øke seerbasen være en ganske morsom oppgave. Imidlertid ønsker ikke alle å øke følgere- eller seerbasen basert på deres Tiktok- og Tiktok-profil. Dessuten vil du kanskje ha et enkelt delingsforhold på Tiktok, og det er alt. Så hvis du er frustrert over funksjonen på Tiktok som foreslår profilen din til brukeren du deler en Tiktok-videokobling med, så er det her hvordan du kan forhindre at Tiktok foreslår kontoen din når du deler lenker.
Du kan direkte sørge for å forhindre at Tiktok foreslår kontoen din når du deler linker fra personverninnstillingene. Gå til Tiktok> Åpne profil> Gå til innstillinger og personvern> Få tilgang til personvern> Trykk på foreslå kontoen din til andre> Slå av personer som åpner eller sender lenker til deg.
Innholdsfortegnelse
Hvorfor du bør tillate delt forslag til Tiktok-kontoer til andre
Du vil kanskje ikke at andre skal se kontoen din når den blir foreslått av Tiktok. Denne funksjonen kan imidlertid ha ganske mange fordeler for noen Tiktok-brukere. Hvis du er en bruker som er interessert i å få flere likes og visninger i Tiktok, så kan dette være noe for deg. Men her er en liste over mulige fordelaktige grunner til at det er en god idé å tillate muligheten for Tiktok å dele kontoen din med andre.
- Du har en sjanse til å få en større seerbase når profilen din blir foreslått til andre brukere.
- Du kan få flere likes og visninger i Tiktok-videoene dine hvis de holdes offentlig.
- En annen måte å få mer popularitet på er å få Tiktok-videoene dine på For You-siden på Tiktok. Dette er like fordelaktig for brukerne å øke publikumsbasen.
Slik forhindrer du at Tiktok foreslår kontoen din når du deler lenker
Så hvis du definitivt er sikker på at du vil forhindre at Tiktok foreslår kontoen din når du deler lenker, er muligheten til å deaktivere denne funksjonen alltid der. Dessuten er trinnene ganske enkle og de samme for både en Android-enhet og en iOS-enhet. Så uansett, følg trinnene vi har lagt ut for deg nedenfor.
Trinn 1: Åpne Tiktok-appen på enheten din
Start først Tiktok-appen på enheten din ved å trykke på den. Du kan deretter logge på TikTok-kontoen din ved å bruke påloggingsinformasjonen din.
Trinn 2: Gå til Tiktok-profilen din
Slett meldinger på TikTok Slett meldinger på TikTokPå startskjermen trykker du på profilikonet nederst til høyre på skjermen for å komme til profilen din i Tiktok.
Trinn 3: Trykk på ikonet for tre linjer
I profilen din trykker du på hamburgerikonet med tre linjer øverst til høyre på skjermen.
Trinn 4: Velg Innstillinger og personvern
Fra popup-vinduet nederst på skjermen velger du innstillingene og personvernalternativet for å komme til siden for innstillinger og personvern på Tiktok.
Trinn 5: Gå til personvern
I listen som kommer opp, velg personvernalternativet for å komme til personverninnstillingene dine.
Trinn 6: Velg alternativet for å 'Foreslå kontoen din til andre'
Derfra velger du alternativet 'foreslå kontoen din til andre, og du får en liste over flere alternativer for hvilket alternativ du vil beholde på eller av.
Trinn 7: Deaktiver 'Folk som åpner eller sender lenker til deg'
Deretter bytter du alternativet for 'personer som åpner eller sender lenker til deg. Dette sikrer at alle som du sender en lenke til, ikke vil kunne se brukernavnet ditt eller komme til profilen din fra Tiktok-lenken du deler med dem.
Slik forhindrer du at Tiktok foreslår kontoen din til andre
Hvis du også er irritert over hvordan Tiktok foreslår kontoen din til andre, så kan du også stoppe Tiktok fra å foreslå kontoen din til andre brukere . For dette, følg trinnene nedenfor.
Trinn 1: Start TikTok-appen på enheten din
Start først Tiktok-appen på enheten din ved å trykke på den. Du kan deretter logge på TikTok-kontoen din ved å bruke påloggingsinformasjonen din.
venus i libra mann
Trinn 2: Gå til profilsiden
Og gå til profilsiden din ved å trykke på 'Meg'-ikonet nederst til høyre på startskjermen.
Trinn 3: Klikk på menyen med tre prikker
Deretter kan du klikke på hamburgerikonet øverst til høyre på profilsiden i Tiktok-appen din.
Trinn 4: Velg 'Innstillinger og personvern'
Etter å ha valgt 'Innstillinger og personvern', kan du trykke på alternativet 'Personvern'.
Trinn 5: Deaktiver Foreslå kontoen din til andre
Du kan velge «Foreslå kontoen din til andre» under «Oppdagbarhet».
Trinn 6: Slå av Foreslå kontoen din til andre
Du kan deretter slå av alternativene for å foreslå kontoen din til andre. Fra alle alternativene velger du de du vil slå av. Hvis ikke, kan du la alternativene være og Tiktok vil fortsatt foreslå kontoen din til andre.
Funksjoner under Personverninnstilling på Tiktok
Det er en rekke personverninnstillinger på Tiktok som du kan sjekke ut for å opprettholde personvernet ditt i Tiktok. Du kan sjekke personverninnstillingene foran listen nedenfor og følge lenken for å finne ut trinnene for å opprettholde disse personverninnstillingene.
- Familiesammenkobling
- Digital velvære
- Gjør Tiktok-kontoen din privat
- Administrer kommentarene i Tiktok-videoene dine
- Filtrer kommentarene i Tiktok-videoene/Live
- Velg brukerne som kan sende deg en DM i Tiktok
- Rapporter eventuelle problemer du møter på Tiktok-appen
Oppretthold kontovelvære på Tiktok
En av de beste måtene du kan sikre at Tiktok-opplevelsen din er trygg og god på, er å opprettholde kontovelferden på Tiktok. Når du følger de digitale velværetrinnene, vil du ende opp med å spare opp skjermtiden du bruker ved å bare bruke Tiktok hele dagen. Så hvis du vil prøve denne funksjonen, følg med artikkelen for å sikre digital velvære på Tiktok for en trinnvis prosess om Tiktok-sikkerhet.
Slik endrer du delingsinnstillinger på Tiktok
Hvis du ønsker å endre delingsinnstillingene på Tiktok, så er det også mulig. Det viktigste å huske er at du kan gjøre endringer i videodelingsinnstillingen i Tiktok-kontoen din til tross for at kontoen din er offentlig i utgangspunktet. Så for dette, følg trinnene nedenfor på henholdsvis iOS- eller Android-enheten din.
Hvis du vil endre videoinnstillingene til en allerede eksisterende video, velger du trinnene nedenfor.
Trinn 1: Åpne video i profil
Først åpner du Tiktok-appen og går til profilen din fra nederste høyre hjørne av skjermen. Du kan deretter åpne videoen du vil endre delingsinnstillingene for fra profilen din.
drømmer om et gammelt hus jeg pleide å bo i
Trinn 2: Trykk på ikonet med tre prikker
Når videoen begynner å spille, trykker du på ikonet med tre prikker fra høyre side av skjermen.
Trinn 3: Gå til Personvern
Du kan deretter gå til personverninnstillingene for videoen du vil sette opp endringer til.
Trinn 4: Hvem kan se denne videoen
Til slutt, velg alternativet med «hvem kan se denne videoen».
Trinn 5: Administrer innstillinger for video
Når du kommer til den nye fanen, trykker du på de forskjellige endringene du må gjøre for å administrere personverninnstillingene til den spesifikke videoen, selv om du har en offentlig Tiktok-konto.
ofte stilte spørsmål
Her er noen vanlige spørsmål om hvordan du forhindrer at Tiktok foreslår kontoen din når du deler linker med andre brukere.
Hvor er deleknappen på Tiktok
Hvis du er en Tiktok-bruker og prøver å dele innholdet på kontoen din, kan det hende du leter etter deleknappen. Del-knappen med høyrepilen er imidlertid bare synlig når du prøver å dele innholdet i en annens video på Tiktok. For din egen video må du gå til ikonet med tre prikker på stedet der deleknappen er. Der vil du se muligheten til å dele innholdet på Tiktok-kontoen din til andre brukere via lenken og direkte deling også.
Delte ved et uhell en Tiktok
Dessverre kan du ikke oppheve sendingen av meldingen i Tiktok-direktemeldingene dine. Denne spørringen har blitt spurt flere ganger, og dessverre, hvis du sletter meldingen, blir den bare slettet på din side av teksten og ikke den andre personen, så det er ikke verdt tiden.
Konklusjon
Avslutningsvis kan du enkelt hindre Tiktok i å foreslå kontoen din når du deler lenker ved å sørge for at innstillingene er på plass. Dessuten kan du også sørge for at du deaktiverer muligheten for Tiktok til å dele kontoen din med andre brukere på Tiktok-appen også.
Finn Ut Antall Engel
Populære Saker
- Taurus Sun Libra Moon - Personlighet, kompatibilitet
- En del av Fortune in Aries
- Hvor mange karbohydrater i pølser?
- Er det uflaks å kjøpe babyting tidlig?
- Saturn Square Ascendant - Synastry, Transit, Composite
- Venus i 3. hus
- Hvorfor snorker hunden min?
- Xiaomi MI Band 4 VS Xiaomi Band 5 – Full sammenligning
- Hva skal du gjøre hvis hunden din har et anfall?
- Hvordan bli medlem av Pentagon Federal Credit Union?