Hvordan slette etiketter fra bilder på Facebook?

Finn Ut Antall Engel

  Hvordan slette tag bilder på Facebook?

Merking av noen på et bilde oppretter en kobling fra tidslinjen din til deres, og viser til slutt bildet du merket på tidslinjen deres. Hva om noen merket deg på tilfeldige eller upassende bilder? Kan du slette merkede bilder på Facebook? Hvordan sletter jeg tagger fra bilder på Facebook? Hvis du er plaget med folk som merker deg på uønskede innlegg og ønsker å finne en vei ut, er du ved den rette artikkelen. Så la oss gå inn i hovedemnet.




Du kan slette taggene fra bilder på Facebook ved å bruke et hvilket som helst operativsystem. Noen av metodene for å slette tagger fra bilder er:
Metode 1: Slett tagger fra bilder på Facebook ved hjelp av Android/iPhone
Metode 2: Slett tagger fra bilder på Facebook ved hjelp av Windows

Innholdsfortegnelse

Kan jeg slette merkede bilder på Facebook?

Hvis noen merker bilder på Facebook på tidslinjen din, du kan ikke slette merkede bilder på Facebook fra roten. Imidlertid eieren kan slette bildet helt; du er ikke eieren av innlegget når du er tagget. Du kan imidlertid velge disse alternativene i stedet for å slette merkede bilder på Facebook:

Fjern taggene fra bildene

Du kan fjerne taggen fra et bilde; etter dette er ikke bildet lenger tilgjengelig for tidslinjen din . Innleggseieren får ingen melding når du fjerner taggen fra bildet deres. Facebook-navnet ditt forsvinner også automatisk fra innlegget.

Be eieren om å fjerne innlegget fra Facebook

Siden du ikke kan fjerne bildet helt, du kan høflig be eieren av innlegget om å fjerne bildet fra Facebook. Hvis eieren fjerner bildet der de merket deg, kan ingen se bildet, verken vennene deres eller dine.

Blokker eieren av posten

Slik sletter du Facebook Pixel fra B... Slik sletter du Facebook Pixel fra Business Manager

Hvis det merkede innlegget plager deg og også hvis du ikke lenger ser eieren av innlegget som en venn, du kan blokkere dem, noe som til slutt fjerner taggen fra bildet. Når du blokkerer personen fra kontoen din, blir bildet de merket deg på automatisk fjernet.

Rapporter innlegget

Hvis bildet/innlegget du er merket i er støtende eller bryter med fellesskapsstandardene til Facebook, kan du rapporter innlegget. Hvis Facebook finner ut at det er i strid med Facebooks regler, sletter det innlegget umiddelbart, og til slutt blir taggen fjernet.

Hvordan slette etiketter fra bilder på Facebook?

Du kan fjerne taggen fra bildet på Facebook uten å varsle eieren. Hvis du sletter taggen fra bilder, er den ikke lenger synlig på tidslinjen din. Her er metoder med trinn for å fjerne taggen fra bilder på Facebook:

Metode 1: Slett tagger fra bilder på Facebook ved hjelp av Android/iPhone

Hvis du er en Android/iPhone-bruker og er villig til det slette taggen fra bilder på Facebook , følg de angitte trinnene:

Trinn 1: Gå først til Facebook-appen og logge på kontoen din .

Trinn 2: Klikk deretter på din profilbildeikon ved siden av 'Hva tenker du på?' seksjon.

Trinn 3: Nå, bla nedover profilen din og velg alternativet 'Bilder'. fra tidslinjemenyen.

Trinn 4: Du har nådd delen 'Bilder av deg', som har samlingen av alle bildene merket til Facebook-kontoen din. Trykk på bilde/bilde fra der du vil fjerne taggen.

Trinn 5: Deretter, klikk på den vertikale treprikkede knappen øverst til høyre på skjermen.

Trinn 6: Velg håndikonet som heter «Fjern tag».

Trinn 7: For å bekrefte at du vil slette taggen fra bildet, klikk på 'Bekreft'-knappen .

Metode 2: Slett tagger fra bilder på Facebook ved hjelp av Windows

Siden det er et annet grensesnitt på Windows sammenlignet med iPhone og Android, følg de gitte trinnene for å slette taggen fra uønskede bilder på Facebook:

Trinn 1: I begynnelsen, logg inn på Facebook-kontoen din og gå til hjemmesiden til Facebook.

Trinn 2: Velg knappen med profilbildeikonet ditt og Facebook-navn fra toppen av menylinjen på venstre side av grensesnittet.

Trinn 3: Nå, velg alternativet 'Bilder'. fra menylinjen på tidslinjen.

Trinn 4: Du har nådd delen 'Bilder av deg', der du vil se alle bildene som er merket med Facebook-kontoen din. Nå, klikk på bildet fra der du vil fjerne taggen.

Trinn 5: Trykk deretter på horisontalen knapp med tre prikker på høyre side av grensesnittet (under profilikonet ditt).

Trinn 6: Velg 'Fjern tag' alternativ.

Trinn 7: Klikk på 'OK'-knappen for å sikre at du vil slette taggen fra bildet.

Kan jeg forby andre å merke meg på bildet deres på Facebook?

Ja, absolutt, du kan forby andre å merke deg uten samtykke på bildene deres på Facebook. Men før du oppretter noen begrensninger, kan vennene dine merke bilder og videoer. Dessuten kan de som ikke er dine venner tagge deg på alle innlegg; i slike tilfeller vil du ikke få et varsel om taggen, og innholdet vil heller ikke vises på profilen din; Likevel vil navnet ditt vises i innlegget.

Etter at du har aktivert gjennomgangsalternativer på «profil og merking» du vil få et varsel hver gang noen prøver å tagge deg på et innlegg, og du kan velge om du vil plassere det på tidslinjen din eller ikke.

Hvordan kan jeg forby andre å tagge meg på bildet deres på Facebook?

Du kan deaktivere Facebook-tagging og forby andre å merke deg uten samtykke på bilder på Facebook. Du kan velge hvem som kan legge ut på profilen din, se innleggene dine og se gjennom innlegget før du legger dem til på profilen din. Du kan følge de enkle trinnene nedenfor for å deaktivere merkefunksjonen på Facebook-kontoen din:

Trinn 1: Først logg inn på din Facebook bruker.

Trinn 2: Neste, klikk på menyen (3-linjers knapp) under messenger-ikonet.

Trinn 3: Nå, bla nedover grensesnittet og klikk på Alternativet 'Innstillinger og personvern'. .

Trinn 4: Videre, klikk på 'Innstillinger' for å se alle innstillingsfunksjonene til Facebook.

Trinn 5: Flytt deretter nedover skjermen vertikalt, og på «Publikum og synlighet»-delen, trykk på 'profil og merking'-knappen.

Trinn 6: Velg riktig personverninnstillinger for hvert alternativ for 'Visning og deling' og 'Tagging'-enhetene.

Trinn 7: På «Gjennomgang», aktiver alle alternativene , og du har endelig opprettet en begrensning for andre mens de merker bilder på Facebook.

Etter at du har fullført alle trinnene, vil Facebook varsle deg hvis noen prøvde å tagge deg på et innlegg, og du kan velge å fjerne eller legge det til profilen din.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Her er de sikre ofte stilte spørsmål som kan gjøre konseptet ditt med merkede innlegg klarere:

Hvem kan se og reagere når noen tagger deg på et innlegg på Facebook?

Når noen merker deg på et innlegg, innlegget er synlig for alle målgruppene valgt av eieren av innlegget.

Når bildet har en offentlig innstilling og eieren merker deg, vises bildet på tidslinjen din og er synlig for alle som bruker Facebook. På samme måte, hvis bildet har en 'bare venner'-innstilling, er det synlig for vennene dine og innleggseierens venner. Selvfølgelig er det andre publikumsalternativer også.

Kan du skjule kommentarer på merkede innlegg på Facebook?

Som andre vanlige innlegg, du kan skjule kommentarer på merkede innlegg på Facebook. Når du skjuler kommentaren av en eller annen grunn, kan personen som kommenterte innlegget og vennene deres fortsatt se kommentaren, men ikke andre.

For detaljert informasjon, gå gjennom; Hva skjer når du skjuler kommentaren på Facebook?

Kan du tagge noen på historien på Facebook?

Ja , kan du tagge noen på Facebook-historien. Imidlertid bruker folk ordet 'omtale' i stedet for 'tag' når de merker noen i historien. Så, fra de tilgjengelige alternativene, velg 'Aa,' en tekstboks, og skriv inn '@'-symbolet ; skriv deretter Facebook-navnet til personen du vil merke i historien.

Konklusjon

Oppsummert kan du ikke helt slette de taggede bildene på Facebook (siden du ikke er eieren av innlegget), men det du kan gjøre er at du kan fjerne taggen fra innlegget på grunn av at innlegget ikke lenger er tilgjengelig for tidslinjen din. Du kan også begrense andre fra å merke deg tilfeldig på det uønskede innlegget.

Jeg håper du nå kan slette de uønskede innleggene der noen tagget deg uten ditt samtykke og kan opprette en begrensning hvis noen pleier å tagge deg i fremtiden.

nummer 8 som betyr i Bibelen

Les også

  1. Hvordan sletter jeg TikTok-innlegg?
  2. Hvordan endre alderen din på TikTok [Trinn-for-trinn-veiledning]
  3. TikTok Stitch-alternativet vises ikke? Slik aktiverer du
  4. Hvordan slå av/på live-bilder på TikTok?
  5. Hvordan endre TikTok-personverninnstillingen før du laster opp?

Finn Ut Antall Engel