Hvordan logge ut av TikTok-kontoen din?

Finn Ut Antall Engel

  Slik logger du ut av Tiktok-kontoen din

Hvis du er en daglig bruker av TikTok, er du kanskje kjent med hvordan TikTok fungerer og hvordan du bruker en TikTok-konto. Mange mennesker vurderer ikke å logge ut av TikTok-kontoene sine av forskjellige grunner.



Hvis du trenger å logge ut av Tiktok-kontoen din og ikke er sikker på hvordan du gjør det, følg instruksjonene i den gitte artikkelen. Vi har en full guide for hvordan du kan få dette gjort på alle typer enheter du har.

Å logge ut av TikTok-kontoen din er ganske enkelt, men det har også høy risiko. Når du logger ut av TikTok-kontoen din, vil alle videoutkastene dine slettes uten at du vet det. Derfor, når du logger ut av TikTok-kontoen din, sørg for at du ikke trenger disse utkastene.

Innholdsfortegnelse

Hvordan logge ut av TikTok-kontoen din?

Å logge av TikTok er en relativt enkel ting å gjøre på TikTok, men hvis du er ny på TikTok eller hvis dette er første gang du logger ut av TikTok, kan det være forvirrende.

Hvis du vil vite prosessen med å logge ut av TikTok på iOS, Android eller nettleseren, kan du få hjelp ved å følge trinnene nedenfor:

Logg ut av TikTok-kontoen din på iOS

Slik sletter du Tiktok-konto uten... Slik sletter du Tiktok-konto uten telefonnummer

Brukere som har iOS-enheter vil finne det enkelt å logge ut av TikTok. Men hvis det oppstår et problem under prosessen med å logge ut av TikTok-kontoen din, vil trinnene nedenfor hjelpe deg mye.

Trinn 1: Åpne 'TikTok'

Først åpner du TikTok på iOS-enheten din (iPhone, iPad eller iPod).

Trinn 2: Klikk på 'Profil'-ikonet

Når du åpner TikTok-appen, vil du se et menneskelignende ikon som navngir Profil nederst til venstre på skjermen. Klikk på 'Profil'-ikonet.

Trinn 3: Trykk på de tre horisontale linjene '☰'

Når du klikker på 'Profil'-ikonet, vil du finne de tre horisontale linjene '☰' i øvre høyre hjørne. Klikk på den.

Trinn 4: Klikk på Logg ut

Du vil se menyen 'Innstillinger og personvern', der du finner et alternativ for å logge ut av kontoen din på slutten av alternativene. Klikk på 'Logg ut' alternativet.

Trinn 5: Bekreft utlogging

Når du klikker på Logg ut-alternativet, vil du se en bekreftelsesvarsling om utlogging. Klikk Logg ut igjen.

hva er 10 ^ 10

Logg ut av TikTok-kontoen din på Android

De nødvendige trinnene for å logge ut av en TikTok-konto på en Android-konto er nedenfor:

hva betyr tallet 12 i bibelen

Trinn 1: Start 'TikTok'

Åpne TikTok-appen ved å klikke på appen. Logg på med påloggingsinformasjonen din hvis du trenger det.

Trinn 2: Klikk på 'Profil'-fanen

Når du åpner TikTok-appen, vil du få et ikon som er menneskelignende i form. Klikk på den.

Trinn 3: Trykk på Hamburger-ikonet ( )

På profilsiden vil du se Hamburger-ikonet (☰) øverst til høyre. Trykk på den.

Trinn 4: Klikk Logg ut

Du finner en mulighet for å logge ut helt på slutten av menyen. Bare trykk på utloggingsalternativet.

Trinn 5: Velg Logg ut

Du vil se en bekreftelsesvarsling på skjermen når du klikker på Logg ut. Klikk på logg ut igjen, så blir du logget ut av kontoen din.

Slik logger du av TikTok-kontoen din fra nettleseren

Prosessen med å logge ut av TikTok-kontoen din fra nettleseren er veldig lik prosessen med å logge ut fra TikTok-appen. Prosessen eller trinnene for å logge ut fra nettleseren er nedenfor:

Trinn 1: Åpne nettleseren

Åpne standardnettleseren på enheten din.

Trinn 2: Søk på TikTok.com

Når du åpner nettleseren på enheten din, er det første du ser på skjermen en søkefelt. Klikk på inn og skriv TikTok.com og klikk søk.

Trinn 3: Trykk på profilikonet ditt

Hvis TikTok-kontoen din er pålogget, vil du se ikonet ditt øverst til høyre på skjermen. Klikk på den.

Trinn 4: Logg ut

Når du klikker på profilikonet, vil du se et alternativ for å logge ut på slutten av menyen. Klikk på 'Logg ut' alternativet.

Trinn 5: Bekreft utlogging

Du vil se en bekreftelsesvarsling på skjermen. Trykk på Logg ut en gang til, så logger du ut av kontoen din.

Slik logger du ut TikTok-kontoen din fra flere enheter

Hvis du glemmer å logge ut av TikTok-kontoen din fra en annens enhet, bør du ikke bekymre deg. Den nye personvernfunksjonen til TikTok lar deg logge ut av TikTok fra én enhet med din primære enhet. Fremgangsmåten for å logge av kontoen din fra flere enheter er nedenfor:

Trinn 1: Åpne TikTok

Som alltid, når du logger ut fra kontoen din, er det første du må gjøre å åpne TikTok på enheten din.

Trinn 2: Klikk på profil

Når du åpner TikTok, vil du finne en fane som heter 'Profil' nederst til høyre på skjermen. Trykk på 'Profil'-fanen.

Trinn 3: Klikk på tre prikker eller tre horisontale linjer

Når du åpner 'Profil'-fanen, vil du finne '≡'-fanen eller tre prikker (...) øverst til høyre på skjermen.

Trinn 4: Åpne Sikkerhets- og påloggingsdelen

Etter at du har klikket på de tre prikkene eller horisontale linjene, åpnes menyen 'Innstillinger og personvern'. Inne i menyen klikker du på 'Sikkerhet og pålogging.'

aries sun libra moon

Trinn 5: Trykk på Administrer enheter

Når du åpner 'Sikkerhet og pålogging' ved å klikke, vil du finne et alternativ som heter 'Administrer enheter.' Bare klikk på den, så åpnes den.

Trinn 6: Velg Enhet for å logge av kontoen din fra

Inne i 'Administrer enhet'-delen finner du listen over enheter der kontoen din er logget på. Velg fra listen og logg ut fra den enheten eller en haug med enheter.

Du kan logge ut ved å klikke på søppelkasseikonet på høyre side.

Trinn 7: Bekreft

Når du klikker på søppelkasseikonet, vil du se et varsel på skjermen. Varslingen er for å sikre at du virkelig vil logge ut av andre enheter. Bare klikk fjern.

Hvis du gjør dette, fjernes kontoen din fra andre enheter.

Fordeler med å logge av TikTok-kontoen din

Du tenker kanskje om det er verdt det å logge ut av TikTok-kontoen din. For å gjøre deg klar over det, kan du se fordelene ved å logge ut av TikTok-kontoen din nedenfor:

Opprettholde personvern

Når du logger ut av TikTok-kontoen din vil ikke bare videoene dine være trygge, men folk rundt deg vil ikke kunne sende noen form for tekst til deg. Noen ganger kan TikTok sende noe informasjon som bare du skal ha tilgang til, og å logge ut av kontoen vil redusere sjansene for at andre ser den informasjonen.

Derfor vil personvernet ditt opprettholdes.

Får ikke varsel

Dette kan være en dårlig ting for noen, men for noen er dette en veldig viktig faktor for å logge ut av TikTok-kontoen deres. Hvis du har brukt TikTok lenge, vet du kanskje hvor mange unødvendige varsler TikTok sender til brukerne sine.

Så for å bli kvitt de unødvendige varslene kan det være et godt alternativ å logge ut av TikTok-kontoen din.

Andre personer vil ikke ha tilgang til kontoen din

I tilfelle du mister telefonen eller en enhet her, har du TikTok-kontoen din pålogget. Det kan skape et stort problem med dataene dine. Så du unngår slike forferdelige hendelser, vil utlogging være et godt alternativ.

Selv om du er pålogget, og enheten din er tapt, kan du logge ut fra enheten din ved å bruke tipsene ovenfor fra delen 'Slik logger du av TikTok-kontoen din fra flere enheter'.

Ulemper med å logge av kontoen din

Det er sannsynligvis ingenting i denne verden med bare fordeler. På samme måte er det noen få punkter du må huske på, da de kan vise seg å være ufordelaktige for deg. Disse punktene er nedenfor:

Tap av utkast

Det er kanskje ikke mange som kjenner det, men når du logger ut av kontoen din vil alle utkastene være borte. Uansett dato og lengde på videoen, hvis du logger ut én gang, vil alle videoutkastene dine bli borte.

taurus sun scorpio moon

Mulighet for ikke å få viktige varsler

Dette emnet har både sine fordeler og ulemper. For eksempel, når du logger ut av TikTok-kontoen din, vil du ikke få noen varsler knyttet til kontoen din. Dette kan føre til at du kommer for sent til å vite om viktige varsler sendt til deg.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Siden mange mennesker ikke logger ut av TikTok-kontoene sine så ofte, har mange fortsatt mange spørsmål. Noen ofte stilte spørsmål fra TikTok-brukere er nedenfor:

Vil jeg miste alle dataene mine etter å ha logget ut av TikTok-kontoen min?

Nei, du vil ikke miste alle dataene dine etter å ha logget ut av TikTok. Alle utkastene du tidligere har lagret vil imidlertid være borte.

Kan jeg hente utkastene mine når de er borte?

Det enkle og triste svaret på spørsmålet ditt er nei. Nei, du kan ikke hente tapte utkast når de er borte.

Konklusjon

Til tross for både fordeler og ulemper med å logge ut av TikTok, avhenger det utelukkende av deg og din måte å bruke TikTok på. Hvis du tror det er bedre for deg å logge ut av kontoen din, bør du logge ut av den hver gang du bruker den. Tilsvarende, hvis du tror å logge ut av TikTok-kontoen din fører til mange problemer eller ulemper, er det bedre for deg å ikke logge ut av TikTok-kontoen din.

Les også: Hvordan legge til og logge på flere kontoer i Tiktok

Finn Ut Antall Engel