Enkel veiledning for hvordan du sletter TikTok-konto permanent

Finn Ut Antall Engel

  Slik sletter du TikTok-konto

Hvis du vil ha en pause fra TikTok-verdenen din, har du mange andre alternativer enn å slette TikTok-kontoen din. Som å hindre andre brukere i å finne deg, eller slette TikTok-appen fra mobiltelefonen din, kontrollere hvem som kan sende deg meldinger og legge inn kommentarer på videoene dine. Hvis ikke, du kan midlertidig deaktivere TikTok-kontoen din en stund. Men hvis du vil slette TikTok-kontoen permanent her er guiden du leter etter.



Sletting av TikTok-kontoen vil slette alle dataene dine på kontoen din permanent, og du har ingen mulighet til å gå tilbake til kontoen din.

Innholdsfortegnelse

Hvordan sletter jeg TikTok-kontoen?

For bare en kort stund siden måtte brukere kontakte TikTok kundestøtte for å slette TikTok-kontoen sin. Den nylige oppdateringen har imidlertid gjort denne oppgaven mye raskere ettersom en bruker kan slette TikTok-kontoen sin med bare et knappetrykk.

For å slette TikTok-kontoen krever imidlertid at du legger til et telefonnummer først, da appen vil sende en bekreftelse til ditt registrerte telefonnummer. Slik kan du legge til et telefonnummer i TikTok for å bekrefte kontoen din.

Hvis du allerede har lagt til telefonnummeret ditt på TikTok, kan du hoppe over dette trinnet.

Legge til et telefonnummer til TikTok

  1. Lansering de Tiktok-appen på smarttelefonen din.
  2. Deretter, trykk på profilikonet ' Meg ikon ,' fra nedre høyre hjørne av TikTok-feedene dine. Hvis du er logget ut, logg inn på kontoen din først.
      Tre vertikale prikker - TikTok
  3. Nå, fra profilen din trykk tre vertikale prikker , som er i øvre høyre hjørne av skjermen. Deretter trykk Administrer kontoen min kategorien fra Kontoinnstillinger.
      Håndter kontoen min - Tiktok
  4. Finn nå ' Telefonnummer alternativet fra Administrer min konto-side og trykk på den.
      Telefonnummer - TikTok
  5. Til slutt, sett inn din telefonnummer i tekstfeltet og bekrefte telefonnummeret ditt med en OTP-kode (One Time Password) som appen sender deg i telefonnummeret ditt.
    Les også: Slik tilbakestiller du TikTok-kontopassordet
      Skriv inn telefonnummer

Trinn for å slette TikTok-konto

Slik fjerner du TikTok-favoritter Slik fjerner du TikTok-favoritter

Nå som du har lagt til et bekreftet telefonnummer til kontoen din, la oss begynne å slette TikTok-kontoen din.

  1. Lansering din TikTok-applikasjon og trykk profilikon fra bunnen av skjermen.
  2. Fra profilsiden din, trykk tre vertikale prikker for å åpne de skjulte menyene.
  3. Velg nå Administrer kontoen min under Kontoer trykk fra Innstillinger-menyen.
  4. Finn nå Slett kontokobling på siden og trykk på den.
      Slett konto
  5. Deretter må du bekrefte din telefonnummer ved å legge til OPT-koden du mottok på telefonen i tekstboksen Verifikasjonskode på siden for kontosletting.
  6. Til slutt, trykk Fortsette for å fullføre prosessen med å slette TikTok-kontoen din.

Merk: Når du har slettet TikTok-kontoen, kan ikke kontoen gjenopprettes. Og informasjonen som ikke er lagret på kontoen din, for eksempel kommentarer i en video, vil forbli synlig for andre brukere av TikTok-plattformen selv etter at du har slettet kontoen din. Så tenk deg om to ganger før du sletter TikTok-kontoen din.

Alternativer til å slette en TikTok-konto

Hvis du ikke vil miste fansen din, innholdet ditt på TikTok, så ikke slett TikTok-kontoen din. Hvis du tar en midlertidig pause fra TikTok, kan du velge alternativer til å slette en TikTok-konto. Dette er fordi videodelingsplattformen tilbyr noen avanserte alternativer som gjør at du kan beholde kontoen din mens du forblir helt usynlig på plattformen. Det er derfor du ikke trenger å slette TikTok-kontoen din.

Her er noen av alternativene til å slette en TikTok-konto:

hva betyr en hvit sommerfugl

Sett kontoen din til privat

Når du opprette en TikTok-konto , den er som standard offentlig. Du kan imidlertid bruke den i privat modus ved å veksle noen av personvernfunksjonene fra innstillingene. Når du bytter til privat modus, lar appen deg kontrollere hvem som kan sende forespørselen din, hvem som kan se innholdet ditt eller hvem som kan kommentere innholdet ditt.

Slik kan du sette din TikTok-konto til privat: Fra Tiktok Feed > profilen din > innstillinger > Personvern og sikkerhet > slå på privat konto.

Først åpner du TikTok-kontoen din og trykker på Meg-ikonet nederst til høyre på skjermen. Fra profilen din trykker du på de tre vertikale prikkene, som er øverst til høyre på skjermen. Trykk deretter på Personvern og sikkerhet fra listen over innstillinger. Fra Personvern og sikkerhet-siden slår du på Privat konto.
  Privat konto

Hindre andre brukere fra å finne din

Hvis du deaktiverer alternativet Tillat andre å finne meg, hindrer du brukere i å finne deg. Kort sagt, du vil ikke komme opp med de foreslåtte brukerne til å følge siden på TikTok.

gråtende pilbetydning

Så hindre andre brukere i å finne deg her er hva du kan gjøre: Fra Tiktok Feed > profilen din > innstillinger > Personvern og sikkerhet > slå av Tillat andre å finne meg.

Du kan bytte tilbake innstillingen når som helst du bestemmer deg for at du vil bli omtalt i følgerforslag.

Kontroller brukerengasjement

I TikTok kan du begrense antall personer som kan komme i kontakt med deg. Du kan filtrere noen sikkerhetsfunksjoner som: Hvem kan legge inn kommentarer, hvem kan sende meg en melding, hvem som kan reagere på videoene mine, hvem som kan duette. Du kan sette alle innstillingene til Just Friends hvis du vil unngå å motta meldinger fra andre TikTok-brukere du ikke kjenner. Eller du kan bytte sikkerhetsalternativet til Av for å stoppe brukerengasjementet.

Fra Tiktok Feed > profilen din > innstillinger > Personvern og sikkerhet > Sikkerhet

Når du sletter TikTok-kontoen din:

  1. Du vil miste all data, fans, kommentarer, innhold.
  2. Du vil ikke lenger kunne logge på din TikTok fra kontoen du nettopp slettet.
  3. Hvis du brukte premium service, vil du ikke få refusjon for noen varer du har kjøpt.
  4. Meldingene du la igjen på andres innhold, chatter vil fortsatt være synlige for andre.

Hvordan slette en annen TikTok-konto?

Jeg beklager å si at du ikke vil være i stand til det slette noen andres TikTok-konto . TikTok lar deg ikke få tilgang til andres kontoer uten brukernavn og passord. Det ville være best om du hadde brukernavnet og passordet deres; bare da kan du slette TikTok-kontoen deres. Det finnes imidlertid en løsning hvis du vil at kontoen deres skal fjernes fra TikTok. For å gjøre det kan du bruke en TikTok-funksjon kalt Rapportere . Når du rapporterer en bruker, må du ha en sterk eller pålitelig grunn , og du trenger hjelp av 10 andre TikTok-brukere . Følg trinnene nedenfor for å lære om hvordan du kan fjerne andres TikTok-konto.

Rapporter noen andre TikTok-konto 2021

  1. Åpne TikTok-appen.
  2. Klikk på Oppdage med ' Forstørrelsesglass ' ikon.
  3. Etter det klikker du på søkefelt og Tast inn brukernavnet du vil rapportere.
  4. Klikk nå på brukernavn fra søkelisten og åpen profilen deres.
  5. Etter at du har åpnet profilen deres, klikker du på Tre vertikale prikker fra profilen deres.
  6. Du vil se en popup-boks på skjermen.
  7. Klikk nå på Rapportere knappen med ' Flagg ' ikon.
  8. Etter det velg en årsak , kan du også trykke på Annen å gi en solid grunn og legge ved bilder.
  9. Til slutt klikker du på Sende inn knapp.

Trinnet ovenfor er hvordan du rapporterer en annens konto. På samme måte ber du vennen din og andre brukere om å rapportere den kontoen på samme måte for å slette andres TikTok-konto fra TikTok.

Konklusjon

Der du går, informasjonen presentert ovenfor er en trinn-for-trinn-guide for hvordan du sletter TikTok-kontoen og alternativ til å slette kontoen din. Det er opp til deg å slette alle dataene dine og gå videre eller gå for alternativer til å slette kontoen din hvis du ikke vil slette dataene dine.

Var denne artikkelen til hjelp? Hvis du har spørsmål angående emnet, gi meg beskjed i kommentarfeltet og vil lære flere tips om TikTok, så besøk vår offisielle side Online hjelpeveiledning .

Takk skal du ha.

Finn Ut Antall Engel